Om betWell

Betwell er et statistisk betting fællesskab, der gør det muligt at abonnere på de bedste Tipstere. Vi var utilfredse med de forskellige og dyre tjenester med “selvudnævnte betting eksperter”. Derfor blev Betwell udviklet. Tipsternes rangering er udelukkende baseret på statistik, hvilket afspejler deres kundskaber. Med andre ord, vi lader statistikkerne tale for sig.

Vi mener ikke, at Betwell skal være en lukket klub for udvalgte betting eksperter. Vores mål er at skabe en fælles platform, hvor vi lader statistikkerne, for den enkelte Tipster, tale for sig selv. Hvis du har evnerne til at blive en Tipster, så har du nu muligheden.

Med innovativ teknologi har vi udviklet en brugervenlig uploading proces, der gør det let og overskuelig at uploade sine kuponer.

Betwell er for dig, der stiller høje krav til Tipstere. Fundamentet i Betwell er gennemsigtighed. Derfor har vi udviklet vores app til at indeholde alt statistik og historik på den enkelte Tipster. Du kan derfor altid være sikker på, at du abonnerer på den Tipster, som passer til dine behov. Prisen er baseret på vores vision om at skabe et stort fællesskab, hvor alle kan være med.

Hvorfor vælge betWell?

Vi var utilfredse med de forskellige og dyre tjenester med “selvudnævnte betting eksperter”. Derfor blev Betwell udviklet, og vi tilbyder:

  • Gennemsigtighed og kvalitetstips til en lav pris.
  • Statistiske data over alle dine favorit Tipstere ét sted.
  • Bliv selv Tipster og tjen penge på dine opslag.